Snedker fra Holbæk tilbyder snedkerarbejde i København

Har du særlige ønsker til et projekt, kan vi tilbyde snedkerarbejde i Holbæk og omegn i alle udformninger. Med snedkerarbejde får du en unik løsning skræddersyet efter dine ønsker. Har du selv ideer, er det naturligvis dem, vi arbejder ud fra. Mangler du inspiration, kan vi komme med forskellige forslag til, hvordan opgaven kan løses i tråd med din stil.

 

75 år med snedkerarbejde i Holbæk og omegn

 

I mere end 75 år har vi udført snedkerarbejde i Holbæk, snedkerarbejde i København og snedkerarbejde på Vestsjælland. Det betyder, at vi har set og udført mange projekter med tiden, hvilket giver os en helt særlig ekspertise inden for vores felt.

 

Vi har speciale i renovering, døre/vinduer, gulve m.m. og udvælger materialer sammen med dig, så du får præcis den løsning inden for snedkerarbejde i Holbæk, du ønsker.


Kontakt din snedker


Lad os hjælpe dig med snedkerarbejdet i Holbæk og omegn. Kontakt os på ne@eichenogson.dk eller på telefon 59 18 15 15 for at aftale nærmere.

Til forside

Få et uforpligtende

tilbud, ring til os nu

Eller du kan sende en e-mail
Navigation:  Vi tilbyder  ?  Snedker
Brugernavn:
Adgangskode:

Telefon: (+45) 5918 1515 | Se oversigt | Udskriv siden | Send e-mail

Brugerlogin

Log ind for at se Eichen & Søn ApS skjulte sider

Hvis du ikke har et login så kontakt os endelig!

Eichen & Søn ApS // Asserholmvej 1 // 4390 Vipperød // Telefon: (+45) 5918 1515 // CVR-nr: 11001203 // E-mail: ne@eichenogson.dk //